botilbud rosendal

Botilbuddet

Rosendal

Video er på vej

Botilbuddet

Rosendal

Gå til gallerietKontakt os

Borger og pårørende

På Rosendal vil vi gerne være med til at opbygge et støttende samarbejde med familie og pårørende, men det er meget forskelligt, hvorvidt en borger har gode eller dårlige relationer til sin familie og pårørende, derfor er det op til borgeren i hvor høj grad og i hvilket omfang, kontakten til familie og pårørende skal foregå.

Personalet er underlagt tavshedspligt. Denne gælder også overfor pårørende, medmindre borgeren har givet udtrykkeligt samtykke til, at vi må udtale os til pårørende om forhold vedrørende borgeren. Al information fra Rosendal omkring borgeren til de pårørende er således altid godkendt af borgeren selv.

Hverdagen

På Rosendal er alle dage skemalagte og strukturerede ud fra den enkeltes behov og formåen. Vi har fokus på at indarbejde ADL-træning i hverdagen.

I hverdagen passer borgerene deres beskæftigelses- og fritidsinteresser. Beskæftigelse foregår oftest i eller omkring botilbuddet, eller der laves en aftale med en lokal arbejdsgiver om udførelse af diverse afgrænsede opgaver. De daglige arbejdsopgaver kan f.eks. være vedligeholdelse af bygninger og have, pasning af dyr mv. Fysiske aktiviteter som f.eks. gåture, svømning og badminton prioriteres også højt i dagsprogrammet.

Der er en fodboldklub lige i nærheden, og der er mulighed for fitnesstræning i det lokale motionscenter.

Alle arbejdsopgaver er tilrettelagte efter den enkelte borgeres formåen og interesser. Når borgeren får behov for større udfordringer, f.eks. skole, arbejdsprøvning, praktik, mm., hjælper vi med at etablere kontakten.

I weekender arrangeres aktiviteter for at undgå, at der vendes op og ned på døgnets rytme og de indarbejdede rutiner. Om lørdagen arrangeres aktiviteter såsom ture i naturen eller udflugter til kulturelle eller sportslige begivenheder. Søndag er almindeligvis afslapningsdag.

Botilbudet har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Fysiske rammer

Botilbudet Rosendal er beliggende i hovedbygningen til en gammel herregård i udkanten af Hobro, med ca. tre km. til centrum. Der er en købmandsforretning i nærheden og gode busforbindelse.

Den gamle herregård har plads til ni borgere og fordeler sig på tre etager.

Stueetage består af stue, fælles køkken, aktivitetslokale, tre værelser til borgere og stort badeværelse.

1. sal indeholder fire værelser, to badeværelser, kontor og tekøkken.

Kælderetagen rummer bl.a. et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden indeholder kælderetagen en separat lejlighed til en borger eller et par, som er parat til et mere selvstændigt liv.

Til bofællesskabet hører også et aflåst cykel- og knallertskur og en dejlig stor have, som kan anvendes til diverse aktiviteter.

Adresse og kontaktoplysninger

Botilbuddet Rosendal
Vincavej 15
9500 Hobro
Tlf: 41 77 66 26
rosendal@ekkofonden.dk

Stefan Nielsen
Daglig leder,
Botilbuddet Rosendal

Tel: 41 77 65 20 

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt

Frank Lund
Visitationschef
+45 41 77 65 62
fcl@ekkofonden.dk

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE EKKOFONDENS ØVRIGE BOTILBUD I JYLLAND & FYN