tilbud bakkevej

Særligt tilrettelagt tilbud

Agersted

Video er på vej

Særligt tilrettelagt botilbud

Agersted

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud Agersted

Agersted danner rammen om 5 særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter Servicelovens §§ 107, 108 og 66.

Omgivelserne er et nedlagt landbrug og ligger naturskønt et par kilometer fra den lille by Agersted i Brønderslev Kommune.

Agersted består af et hovedhus med fælles køkken og stuer til tv og socialt samvær. I hovedhuset er der er to lejligheder samt et selvstændigt hus med bad og køkken, hvor der er plads til en borger. Herudover er der et anneks med plads til en enkelt borger. Alle værelser har eget bad.

Hverdagen er præget af ro, struktur og indrettes i høj grad efter den enkelte borgeres individuelle behov. Her er plads til at skabe rum om den enkelte borger men samtidig mulighed for at vælge fællesskabet til med de øvrige borgere. Der er fast spisetid morgen og aften, men det er op til borgerne, om de ønsker at spise sammen med de øvrige borgere eller for sig selv.

For de borgere, der ønsker det, er der flere aktivitetsmuligheder. Der er en stor have og mulighed for at gå ture i naturen. Der er mulighed for at hjælpe med den løbende vedligeholdelse af hus og have som en meningsfuld daglig beskæftigelse.

Agersted har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Kontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Agersted
Sønderkærvej 4-6
9330 Dronninglund
+45 41 77 65 38
agersted@ekkofonden.dk

Kirsten B. Olsen
Daglig leder, Agersted

Tlf: 41 77 65 21

Efter kl. 16.00 og weekender samt helligdage:
Tlf: 71 99 29 20

Kirsten Ekkofonden

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt EKKOfondens visitation

Tlf: 71 96 12 48
visitation@ekkofonden.dk (sikker mail)

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

    SE EKKOFONDENS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD