botilbuddet hedehusene

Særligt tilrettelagt tilbud

Hedehusene

Video er på vej

Særligt tilrettelagt tilbud

Hedehusene

Velkommen til det særligt tilrettelagte tilbud Hedehusene

Hedehusene danner rammen om 6 særligt tilrettelagte tilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter servicelovens §§ 107 og 108.

Botilbuddet er døbt efter bynavnet Hedehusene, hvor huset ligger i naturskønne omgivelser i Nordøstsjælland tæt på Roskilde og Høje Taastrup. Byen ligger på jernbanestrækningen mellem Roskilde og København, hvilket betyder at København kan nås på 20 minutter i tog.

Huset er beliggende på en landlig ejendom, og består således af et stort hus med udgang til en dejlig træterrasse, som forbinder huset med den omkringliggende have. Huset består af lyse og imødekommende værelser, flere møderum, to fællesstuer med tilhørende brændeovne og to store køkkener. Yderligere er der et aktivitetsrum med pool- og bordtennisbord.

På botilbuddet har vi et struktureret og trygt miljø med plads og rummelighed til, at man kan være sig selv. Her er plads til at skabe rum om den enkelte borger men samtidig give mulighed for at vælge fællesskabet til med de øvrige borgere.

For de borgere, der ønsker det, er der rigeligt med aktivitetsmuligheder både i naturen og de nærliggende byer. Både i Roskilde og Høje Taastrup findes der et væld af indkøbsmuligheder og aktivitetsmuligheder.

Borgere på botilbuddet kan indgå i aktivitets- og beskæftigelsestilbud under EKKOaktiv.

Hedehusene har åbent 365 dage om året og har døgndækning.

Gå til gallerietKontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Hedehusene
Vadsbyvej 17
2640 Hedehusene

Steffan Hansen
Afdelingsleder,
Hedehusene

Tel: 41 77 65 77

Steffan Ekkofonden

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt

Frank Lund
Visitationschef
+45 41 77 65 62
fcl@ekkofonden.dk

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

SE EKKOFONDENS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE TILBUD