botilbud landerupgaard

Særligt tilrettelagt tilbud

Landerupgaard

Se præsentationsvideo

Særligt tilrettelagt botilbud

Landerupgaard

Velkommen til det særligt tilrettelagte botilbud Landerupgaard

Landerupgaard danner rammen om 3 afdelinger med hver 6 særligt tilrettelagte botilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter servicelovens §§ 107, 108 og 66 samt en gartnerbolig med to ligeledes særligt tilrettelagte botilbud for borgere, der er tæt på at kunne komme ud i egen lejlighed ude i byen.

Landerupgaard ligger 15 kilometer nordøst for Kolding nær Sdr. Vilstrup. Landerupgaard er omgivet af smuk natur og består af en række bygninger på den 11 hektar store grund med skov, sø, græsområder, boldbaner, sportshal og værksteder.

De enkelte huse fungerer som tre selvstændige enheder med seks lejligheder. Hver lejlighed er indrettet med eget badeværelse og thekøkken. I tilknytning til lejlighederne er et stort alrum med spiseområde og sofaarrangement, hvor der er mulighed for aktiviteter i større eller mindre fællesskaber. Herudover er der fælles køkken. På denne måde er der både mulighed for at vælge fællesskabet og for, at borgerne kan trække sig tilbage, når de ønsker det. I hver afdeling er der desuden en separat lejlighed med egen indgang.

Gå til gallerietKontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Landerupgaard
Landerupvej 2-8
6000 Kolding

Regina Pedersen
Daglig leder,
Landerupgaard

Tel: 41 77 65 84

Regina Ekkofonden

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt

Frank Lund
Visitationschef
+45 41 77 65 62
fcl@ekkofonden.dk

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

SE EKKOFONDENS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE BOTILBUD