Særligt tilrettelagt tilbud

Landerupgaard

Velkommen til det særligt tilrettelagte tilbud Landerupgaard

Landerupgaard danner rammen om 3 afdelinger med hver 6 særligt tilrettelagte tilbud med individuelle pædagogiske indsatsforløb efter servicelovens §§ 107 og 108 og 66.  Samt en gartnerbolig med to ligeledes særligt tilrettelagte tilbud for borgere der er tæt på, at kunne komme ud i egen lejlighed ude i byen

Herudover tilbyder botilbuddet en lang række aktivitets- og beskæftigelsestilbud under EKKOaktiv.

Landerupgaard ligger 15 kilometer nordøst for Kolding nær Sdr. Vilstrup. Landerupgård er omgivet af smuk natur og består af en række bygninger på den 11 hektar store grund med skov, sø, græsområder, boldbaner, sportshal og værksteder.

De enkelte huse fungerer som tre selvstændige enheder med seks lejligheder. Hver lejlighed er indrettet med eget badeværelse og thekøkken. I tilknytning til lejlighederne er et stort alrum med spiseområde og sofaarrangement, hvor der er mulighed for aktiviteter i større eller mindre fællesskaber. Herudover er der fælles køkken. På denne måde er der både mulighed for at vælge fællesskabet og for, at borgerne kan trække sig tilbage, når de ønsker det. I hver afdeling er der desuden en separat lejlighed med egen indgang.

Gå til gallerietKontakt os

Adresse og kontaktoplysninger

Landerupgaard
Landerupvej 8
6000 Kolding

Godkendelse er på vej

Regina Pedersen
Afdelingsleder,
Landerupgaard

Tel: 41 77 65 84

Galleri

Ønsker du mere information om vores botilbud?

Kontakt

Frank Lund
Visitationschef
+45 41 77 65 62
fcl@ekkofonden.dk

Eller udfyld dine oplysninger her, så kontakter vi dig:

SE EKKOFONDENS ØVRIGE SÆRLIGT TILRETTELAGTE TILBUD