Skip to main content

Mød René Dahl Nielsen

Direktør, EkkoEjendomme

René står i spidsen for vores ejendomsafdeling, der sidder med alle opgaver inden for udlejning, administration og udvikling af vores ejendomme. Teamet i ejendomsafdelingen har gennemgående kendskab til ejendomsmarkedet, og de screener hele tiden markedet for ejendomme – særligt ejendomme, der er velegnede til socialpædagogiske tilbud. I samarbejde med vores kunder forsøger de at finde præcis den ejendom, der passer til virksomheden i dag eller til fremtidige planer. Herefter lægger de en gennemarbejdet plan for udvikling af ejendommen.

Læs mere

René har gennem sin karriere inden for ejendomme og indkøb specialiseret sig i at udvikle ejendomme til den socialpædagogiske branche. Med sin viden og erfaring inden for området har han både fokus på det bygningsmæssige og driftsrelaterede samt sikkerheden for virksomhedens medarbejdere, så ejendommen lever op til kravene fra relevante myndigheder, når den overleveres til kunden.

Vores ejendomsafdeling har udviklet mange ejendomme, særligt inden for det socialpædagogiske felt, og de har en lang erfaring med at udvikle ejendomme til en god arbejdsplads og et trygt hjem for borgerne med plads til de særlige behov, der måtte være. De kender samtidig til de krav, der stilles af relevante myndigheder, og de sørger for, at vores kunder får overleveret en ejendom, der er klar til godkendelse og drift.